MITTATILAUSKORUT
Teen tilauskoruja toiveidesi mukaan esimerkiksi juhliin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä asuusi sopiva näyttävä korukokonaisuus! Esimerkkejä tekemistäni koruista löydät klikkaamalla tästä. 
 
Personoidut korut omalla tekstillä ovat erinomaisia lahjaideoita. Esimerkiksi nahkarannekkeisiin voin tehdä pidempiäkin tekstejä ja perinteisiin koruihin onnistuu vaikkapa nimien tai nimikirjainten taonta sopivaan laattaan. Kysy rohkeasti lisää eri mahdollisuuksista!

ENNEN TILAUSTA
Ostaessasi BESO Helsinki -korun otathan huomioon, että teen koruja harrastuspohjalta, enkä siten voi taata aivan täyttä ammattilaislaatua. Jokainen koru on kuitenkin valmistettu tarkkuudella ja rakkaudella mahdollisimman kestäväksi! Omassa käytössäni en ole vielä rikkonut yhtään korua, mutta mikäli näin ikävästi pääsisi käymään - eikä koru rikkoudu esim. liian venyttämisen/putoamisen takia - tarjoudun korjaamaan korusi (materiaalivarastoni rajoissa) postikuluja vastaan. Mikäli näin käy, olethan ensin yhteydessä minuun sähköpostitse.

Korujen hinnoissa huomioin koruun käytetyt materiaalit ja korun tekemiseen käytetyn ajan. Huolehdin korujen suhteen myös veroista. Postikulut Suomeen sisältyvät aina korun hintaan.